Пятница, 19.04.2024, 23:46
Приветствую Вас Гость | RSS
[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Модератор форума: sats, natassha  
Форум » Платформы спутникового телевидения » Viasat Украина Виасат » КАБЕЛЬНЕ ТЕЛЕБАЧЕННЯ ЧИ СУПУТНИКОВЕ ТБ? (порiвняння та переваги супутникового ТБ)
КАБЕЛЬНЕ ТЕЛЕБАЧЕННЯ ЧИ СУПУТНИКОВЕ ТБ?
satsДата: Воскресенье, 11.07.2010, 01:32 | Сообщение # 1
Admin
Группа: Администраторы
Сообщений: 938
Репутация: 32
Статус: Offline
КАБЕЛЬНЕ ТЕЛЕБАЧЕННЯ ЧИ СУПУТНИКОВЕ ТБ?

За даними компанії GFK, за останні два роки кількість користувачів кабельного телебачення майже не збільшується, залишаючись на рівні 30%. Натомість кількість підключень до супутникового телебачення стрімко зростає.
Стійка тенденція зростання популярності платного супутникового телебачення Viasat зумовлена об’єктивними перевагами:

- Супутникове телебачення є найбільш сучасним типом прийому телесигналу. Технологія супутникового телесигналу у світі розвивається швидкими темпами, пропонуючи споживачам новий рівень якості та зручні функції цифрового телебачення.
- Сучасні моделі телевізорів можуть відтворювати звук та зображення у високій якості. Але скористатися можливостями новітніх моделей телевізорів та відчути різницю у якості можливо лише за умов підключення цифрового телесигналу, що надає Viasat.
- Якість зображення та звуку цифрового телесигналу в 6 разів вища у порівнянні з аналоговим. Супутникове телебачення Viasat – це виключно цифрове телебачення. На відміну від кабельного ТБ, понад 90% відсотків якого передається за допомогою аналогового сигналу.
- Приймати високоякісний супутниковий телесигнал Viasat можна на 100% території України, незалежно від географічного розташування та ландшафту місцевості. Водночас, щоб скористатися послугою кабельного телебачення, будинок має бути підключений до кабельного оператора. А ця можливість існує лише в містах.
- На Viasat представлена найбільша кількість телеканалів: сотні телеканалів зі всього світу з ексклюзивним сучасним контентом та якісним перекладом українською і російською мовами.
- Зручності у користуванні цифровим супутниковим ТV Viasat додає так званий Електронний Програмний Гід. ЕПГ – це зручна функція цифрового ресівера, що дозволяє управляти телепереглядом: слідкувати за програмою телепередач, знайомитися з анонсами найцікавіших програм, формувати індивідуальний перелік улюблених каналів, налаштовувати нагадування про початок цікавої передачі, кодувати обрані канали або передачі, щоб обмежити їх перегляд дітьми.
- Послуги кабельного телебачення, як правило, надаються невеликими місцевими підприємцями, що пропонують свої послуги у межах одного міста або навіть району міста. Тому рівень обслуговування клієнтів таких компаній може бути нестабільним. Компанія Viasat має досвід роботи у 20-ти країнах Європи та підтримує єдині стандарти якості обслуговування клієнтів.
- Цілодобова сервісна підтримка клієнтів – це виняткова риса Viasat ТV. Технічні консультації надаються на високому рівні та у будь-який час.
- Обслуговування замовлень та підключення супутникового обладнання Viasat відбувається оперативно та зручно. Термін від подачі заявки на підключення до моменту налаштування цифрового приймача (ресівера) займає у середньому 2-3 дні та у зручний для клієнта час. На відміну від клієнтів кабельних операторів, клієнту Viasat не потрібно нікуди ходити або стояти у чергах.
- Замовити послугу цифрового телебачення Viasat зручно. Можна обрати один зі способів: телефоном, на сайті компанії та через партнерів: дилерів та роздрібні мережі. Для зручної оплати, крім «традиційних» банківських відділень, працює понад тисяча електронних кіосків, а також можливий прийом рахунків через Інтернет.


http://sats.at.ua

0.95 - 4w 1w 5e 9e 13e -- 36e -- 39e 42e 53e 60е -- 75e 90e
Украина, Запорожье

 
Форум » Платформы спутникового телевидения » Viasat Украина Виасат » КАБЕЛЬНЕ ТЕЛЕБАЧЕННЯ ЧИ СУПУТНИКОВЕ ТБ? (порiвняння та переваги супутникового ТБ)
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:



Rambler's Top100 TOP.zp.ua Рейтинг сайта в веб-каталоге misto.zp.ua